Horoskopi Horoskopi i vitit 2018 për shenjën e Virgjëreshës: Dashuria, shëndeti, puna dhe...

Horoskopi i vitit 2018 për shenjën e Virgjëreshës: Dashuria, shëndeti, puna dhe paratë

Do të jetë një vit me grintë dhe plot nisma të reja edhe pse planeti Uran do të jetë në një pozicion negativ. Nga ana tjetër, Jupiteri do të jetë një aleat i vlefshëm dhe do ju mbështesë gjatë gjithë vitit 2018.

Plutoni paralajmëron për marrëdhënie të vështira mes teje dhe afërmve tuaj përsa i përket çështjeve të ngushta familjare.

Neptuni paralajmëron një ndryshim për mirë në pozicionin e punës, ku do të jeni në gjendje të nxirrni më në pah aftësitë tuaja profesionale dhe do ju ndihmojë të konkretizoni projektet tuaja. Edhe planetët e shpejtë janë përkrah teje për t’ju ofruar këshilla të çmuara.

DASHURIA

Rrugë të lirë dashurisë…

Vendosja për një kohë të gjatë e Afërditës në shenjën e Akrepit në muajt e fundit të vitit dhe influkset që ju rezervon Urani në shenjën e Demit ju dhurojnë një vit të favorshëm. Planetët favorizojnë lindjen e lidhjeve të forta të dashurisë, të pasura me romanticizëm dhe pasion të zjarrtë.

Viti nis me shumë mundësi që duhet t’i shfrytëzoni. Nëse nuk keni përkrah një partner, atëherë duhet të lëvizni. Një njohje e re do të rezultojë e suksesshme.

Me siguri fjalët nuk do të jenë të nevojshme, pasi tërheqja që do shfaqni nuk lë dyshime. Mundësia për të jetuar histori intensive në çift do të jetë e madhe dhe më në fund yjet do të dinë t’ju dhurojnë një dashuri që do të dijë t’ju bëjë të lumtur. Urani ju këshillon kujdes në raportet e hershme, sidomos nëse keni filluar me mosmarrëveshje e vogël… megjithatë ndoshta ka ardhur koha që të ndryshoni faqe.

Kujdes edhe në njohjet e reja sidomos nëse kuptoni se nuk jeni përballë personit që ju përshtatet. Nëse Urani dhe Afërdita në fillim të vitit ndezin dashurinë dhe ju dhurojnë histori premtuese që do të reflektohen pozitivisht gjatë gjithë 2018-ës, Jupiteri i drejton rrezet e tij në fushën sociale ku do të lulëzojnë njohjet e reja. Pranvera është intriguese, vera është e nxehtë dhe vjeshta do të jetë e pasur me premtime romantike.

PUNA

Keni më shumë konsideratë

Situata profesionale kërkon një ndryshim, por kushtet e përgjithshme nuk e inkurajojnë këtë. Në fakt Neptuni mbështet aftësitë tuaja dhe ju sugjeron të zgjeroni sferën e veprimit dhe të përgatiteni teknikisht për të kapërcyer pengesat e krijuara nga persona që nuk janë të prirur për t’ju ndihmuar. Në fillim të vitit 2018 situata do të jetë pak më e nderë.

Do të arrini të kapni sugjerimet yjore dhe do t’i jepni jetës suaj profesionale një shtysë të re. Do të korrni sukseset që meritoni në planin ekonomik por yjet sugjerojnë se do të keni ndryshime edhe përsa i përket selive të zyrave, rinovime të mobilimit.

PARATË

Një sektor premtues

Falë impenjimeve tuaja me siguri do të arrini të rrisni financat. Në fillim të vitit mos investoni në mënyrë të pamenduar dhe ruani marrëdhënie të mira me bankat, sepse ndoshta përgjatë vitit do të keni nevojën e rezervave për të mbushur boshllëqet që mund të lërë një punë jo shumë e kënaqshme.

SHËNDETI

Sa energji!

Keni aftësinë të kujdeseni për trupin tuaj si nga ana shëndetësore, estetike por dhe nga mirëqenia e përgjithshme. Kjo do të vazhdojë edhe gjatë këtij viti. Viti do të nisë në mënyrë të mrekullueshme falë energjive që do të jenë në nivel shumë të mirë. Kujdes ushqyerjen, stilin e jetesës, bëni sport dhe ushtrimeve fizike, sepse janë baza e një sjellje të shëndetshme që luftojnë jetën shumë stresuese.