Extra Kush e përmendi ndarjen? Erik Fullani dhe Kejda Ajazi e pranojnë publikisht...

Kush e përmendi ndarjen? Erik Fullani dhe Kejda Ajazi e pranojnë publikisht lidhjen

Ditën e sotme në mediat rozë ka qarkulluar lajmi se Erik Fullani dhe Kejda Ajazi i kanë dhënë fund lidhjes së tyre.

Në fakt edhe pse përflitet prej kohësh që ata janë në një romancë ata nuk e kanë pranuar deri më sot që janë bashkë.

U desh të përflitej për ndarje, që ata të pranonin se janë më të lumtur se kurrë.

Ka qenë Kejda ajo që ka publikuar një foto me Erikun të përqafuar ku shkruan bashkangjitur saj “Teksa lexonim lajmet”.