06/02/2023
Kërko

aurenc bebja - Rezultatet e kërkimit

Nëse ju nuk jeni të kënaqur me rezultatet, ju lutem bëni një tjetër kërkim

Rrëfimi i Adiles, motrës së mbretit Zog për “Paris-soir” pasi mbërriti në Francë

Nga Aurenc Bebja*, Francë “Paris-soir” ka botuar, të mërkurën e 5 korrikut 1939, në faqen n°7, një shkrim në lidhje me rrëfimin e motrës...

Si Mbreti Jorgo i Greqisë dërgoi në shërbim të mbretëreshës Geraldinë, gjinekologun më të...

Nga Aurenc Bebja*, Francë “Paris-soir” ka botuar, të mërkurën e 12 prillit 1939, në faqen n°5, një shkrim në lidhje me gjendjen shëndetësore të...

Si u prit në Shqipëri e fejuara e mbretit Zog, kontesha hungareze Geraldina (FOTO)

Nga Aurenc Bebja*, Francë “Paris-soir” ka botuar, të shtunën e 5 shkurtit 1938, dy fotografi të rralla të mbretëreshës Geraldinë dhe mbretit Zog, asokohe...

Vizita e mbretëreshës Geraldinë dhe motrave të mbretit Zog në kopshtin zoologjik të Stokholm...

Nga Aurenc Bebja*, Francë “Ce soir ” ka botuar, të hënën e 24 korrikut 1939, në faqen n°8, fotografinë e rrallë të mbretëreshës Geraldinë...

Një intervistë e veçantë e Mbretëreshës Geraldinë për Paris-Midi (1938)

Nga Aurenc Bebja*, Francë “Paris-Midi” ka botuar, të martën e 26 prillit 1938, në ballinë, intervistën ekskluzive të korrespondentit të saj me mbretëreshën e ardhshme...

Gazeta franceze: Mbreti Zog, shpëtimtar i atdheut shqiptar

Nga Aurenc Bebja*, Francë “Paris-Midi” ka botuar, të enjten e 27 qershorit 1935, në faqen n°5, shkrimin e gazetarit të “Le Petit Journal”, Roger...

“Shqipëria, Eden i sportit”, detajet e një dekreti të rrallë të mbretit Zog në...

Nga Aurenc Bebja*, Francë “Paris-Midi” ka botuar, të shtunën e 27 janarit 1934, në faqen n°5, një shkrim në lidhje me zhvillimin (përhapjen) e...

 “Paris-midi” 1943: Gjermania kërkon të mbrojë Shqipërinë nga pushtimi anglo-amerikan dhe komunizmi

Nga Aurenc Bebja*, Francë “Paris-midi” ka botuar, të hënën e 13 shtatorit 1943, në faqen n°2,  një shkrim në lidhje me qëllimin e ndërhyrjes...

“Planifikimi i takimit të mbretit Zog dhe Geraldinës me presidentin Roosevelt në SHBA”

Nga Aurenc Bebja*, Francë “Paris-Midi” ka botuar, të premten e 29 prillit 1938, në ballinë, një shkrim në lidhje me qëllimet e Mbretit Zog dhe...

Vargjet e Jacques de La Fons në vitin 1609 për Skënderbeun

Nga Aurenc Bebja*, Francë Në faqen n°200 të poemës me titull “Le Dauphin” të shkrimtarit francez Jacques de La Fons, botuar në Paris në...

PËRZGJEDHJA E EDITORIT

Na ndiqni