Aktualitet Pronat në bregdet, largohet drejtuesi i shtatë i Kadastrës në Vlorë

Pronat në bregdet, largohet drejtuesi i shtatë i Kadastrës në Vlorë

Vetëm një muaj ka zgjatur detyra e drejtuesit të Kadastrës në Vlorë, Jurgen Pilkapi.

Ky është drejtuesi i shtatë brenda 9 muajve që dorëhiqet nga ky post.

Situata në Kadastrën e Vlorës nuk është e qetë dhe arsyet lidhen me dosjet që po punohen aktualisht nga juristët e Kadastrës.

Dorëheqjet kanë emërues të përbashkët: konfliktin mes disa biznesmenëve për pronat në bregdet.