Bota Putin heq kollaren dhe vesh “kostumin e verdhë” për të vizituar të...

Putin heq kollaren dhe vesh “kostumin e verdhë” për të vizituar të infektuarit me COVID-19 (VIDEO)

Presidenti rus Vladimir Putin ndërroi këmishën dhe kravatën e tij të zakonshme për veshjen e posaçme mbrojtëse ndërsa vizitoi pacientët që po trajtohen për virusin Covid-19 në një spital në Moskë, raporton RT.

I rrethuar nga stafi i spitalit, Putini veshi kostumin e verdhë i pajisur me një respirator para se të bënte një vizitë te pacientët në qendrën e trajtimit në zonën Kommunarka të Moskës.

Para vizitës së tij në spital, Putini zhvilloi një takim me anëtarët e grupit të punës për Rusinë për luftimin e shpërthimit të Covid-19, në të cilin morën pjesë kryetari i Moskës Sergej Sobyanin, zv / kryeministri Tatyana Golikova dhe Ministri i Shëndetësisë Mikhail Murashko.

Pas këtij takimi Putin vendosi që ai donte të kontrollonte objektin e ri dhe u tha kolegëve: “Le të shkojmë të shohim Kommunarkan.”