31/10/2020
Tags Martesat

Tag: martesat

Martesa përballë një vajze beqare (shqiptare) në të 30-at e saj!

Nga Anisa Hysesani Ndonëse vitet ikin, mentaliteti, zakoni dhe kuadrati i mirëfiksuar i funksionimit shoqëror, bën që vajzë, pavarësisht botëkuptimit, intelektit, pavarësisë ekonomike, në një...

Tetë martesat më të shkurtra të yjeve të showbiz-it (FOTO)

Miley Cyrus mund të ketë menduar se po fillonte një jetë të re me burrin e ëndrrave të saj, por vetëm pas 8 muajsh...