Extra “Unë duhet të heq mbathjet dhe sytjenat”, studentja i kërkon selfie ‘të...

“Unë duhet të heq mbathjet dhe sytjenat”, studentja i kërkon selfie ‘të nxehtë’ kryeministrit italian

Në pushimin e drekës, kryeministri i Italisë, Giuseppe Conte u përball me një skenë jo fort të shpeshtë për të. Një vajzë me fustan të verdhë iu afrua dhe i kërkoi një selfie.

Vetëm se kërkesa e saj ishte për foto të nxehtë. Kur merr pozicionin e saktë për të bërë shkrepjen, studentja shprehet: “Unë duhet të heq mbathjet dhe sytjenat për të bërë një foto si kjo”.

I menjëhershëm ishte reagimi i Contes: “Ne duhet të ruajmë distancën tonë”.

Vajza është një ish-studente e Contes.

Ajo deklaroi se ka marrë provimin e të drejtës private në Firence me të.