Bota VIDEO/ Fajësoi myslimanët për masakrën në dy xhami, vezë kokës senatorit australian

VIDEO/ Fajësoi myslimanët për masakrën në dy xhami, vezë kokës senatorit australian

Senatori australian i Queensland-it, Fraser Anning, njeriu që mori guximin që të fajësojë myslimanët për masakrën në dy xhami në Zelandën e Re, pati një incident kur në kohë iu thye një vezë nga një adoleshent.

Ai po fliste për gazetarët duke qenë dhe mes përkrahësish të tij, kur u përballë me reagimin fizik.

Pas këtij çasti ai e sulmoi adoleshentin duke e goditur atë, ndërkohë që dhe u ndihmua dhe nga përkrahësit.

Fraser Anning, një senator krahut të djathtë, ka marrë shumë kritika këto orë nga autoritetet asutraliane, duke u identifikuar si një “turp”.