Aktualitet Përfundon seanca për Tahirin, Gjykata tërhiqet për vendim

Përfundon seanca për Tahirin, Gjykata tërhiqet për vendim

Përfundon senaca për Saimir Tahirin. Prokuroria për Krime të Rënda kërkoi nga gjykata kalimin e çështjes për gjykim, ndërsa mbrojtja e katër të hetuarve, përfshirë edhe Saimir Tahirin kërkuan pushimin e çështjes, pasi nuk ka prova.

Ndërkohë, Gjykata është tërhequr për të dhënë vendimin se çfarë do të bëhet me çështjen.

Burimë thonë se, Saimir Tahiri dhe Jaeld Çela, ka kërkuar nga gjykata pushimin e çështjes.

Seanca e ditën së sotme ka zgjatur tetë orë, që prej orës 09:30 të mëngjesit.