Kryesore Anija shqiptare “Oriku” shpëton 111 emigrantë në detin Egje

Anija shqiptare “Oriku” shpëton 111 emigrantë në detin Egje

Anija shqiptare Oriku ka shpëtuar 111 emigrantë sirianë, irakenë e palestinezë në detin Egje

Ministrja e mbrojtjes, Olta Xhaçka raporton se emigrantët u shpëtuan gjatë mbrëmjen së djeshme në 3 operacione të ndryshme brenda pak orësh.

Emigrantët lundronin në 2 gomone dhe 1 skaf në ujërat mes Turqisë dhe Greqisë.

Pas shpëtimit ata ju dorëzuan Rojës Bregdetare turke.