Aktualitet Flet kolegu i policit të vrarë në veri të Kosovës: Kriminelët na...

Flet kolegu i policit të vrarë në veri të Kosovës: Kriminelët na sulmuan në mënyrë tinëzare

Polici i Kosovës që mbeti i vrarë, Afrim Bunjaku dhe kolegu i tij Fahri Shala

Fahri Shala, pjesëtar i Policisë së Kosovës ka treguar se si kanë ndodhur sulmi i sotshëm në veri të Kosovës, ku ishte bashkë me policin që u vra, Afrim Bunjaku.

Shala përmes një postimi në rrjetin social Facebook ka reaguar për ngjarjen e tmerrshme. Ai shkruan se ata janë sulmuar në mënyrë tinëzare nga kriminelët, ndërkohë që ishin duke kryer detyrat zyrtare dhe ligjore.

“Sot në orët e para të mëngjesit derisa ishim duke i kryer detyrat zyrtare dhe ligjore së bashku me Rreshterin tim Afrim Bunjaku, nga kriminelët në mënyrë tinëzare u sulmuam dhe në këtë rast u vra Rreshteri Afrim Bunjaku.

Me trishtim të madh dhe zemër të thyer dëshirojmë të përshkruajmë ndjenjat e mia të thella të dhimbjes dhe humbjes për kolegun tonë të nderuar Rreshter Afrim Bunjaku. Ai la pas një ndikim të thellë jo vetëm në jetën tonë profesionale, por edhe në jetën tonë personale.

Kolegu ynë Rreshter Afrim Bunjaku ishte një njeri i jashtëzakonshëm, me një karakter të fortë dhe një përkushtim të paepur ndaj detyrës së tij. Ai punoi me përkushtim në detyrën zyrtare dhe solli një ndryshim të vërtetë në komunitetin tonë dhe në jetën e të tjerëve.

Kujtimet me të janë të pafund, nga momentet e gëzueshme të bashkëpunimit profesional deri te kujtimet personale të ndarë me të gjatë rrugës sonë të përbashkët. Ai ishte një mik i vërtetë dhe një koleg i shkëlqyeshëm.

Vrasja e tij është një humbje e madhe për familjen, kolegët dhe komunitetin në përgjithësi. Ne shprehim solidaritetin tonë me familjen e tij dhe ndjenjat tona më të ngrohta të ngushëllimeve.

Ne besojmë në drejtësi dhe shpresojmë që ata përgjegjës për këtë akt të tmerrshëm do të gjenden dhe do të përballojnë ligjin. Kujtimi i kolegut tim Rreshter Afrim Bunjaku do të vazhdojë të jetë burim inspirimi për të gjithë ne që ndjejmë përgjegjësinë për të vazhduar detyrën tonë zyrtare me integritet dhe përkushtim.

Le të kujtojmë dhe të nderojmë gjithmonë kontributin e tij të jashtëzakonshëm në jetën tonë dhe në detyrën tonë zyrtare. Ai do të mungojë shumë dhe kujtimi i tij do të mbetet gjallë përjetësisht në zemrat tona.

Nuk mund te besoj se sot do te ishte ndarja dhe bisedat e fundit!

Me respekt dhe dhimbje të thella!”, shkruan Fahri Shala, pjesëtar i Policisë së Kosovës.