Extra Për hir të vajzës, Jennifer Lopez pranë ish-bashkëshortit dhe të dashurës së...

Për hir të vajzës, Jennifer Lopez pranë ish-bashkëshortit dhe të dashurës së tij të re

Jennifer Lopez dhe Marc Anthony nuk janë më çift, por kjo nuk do të thotë se ata të dy nuk mund të jenë miq.

Këngëtarja 50 vjeçare është ribashkuar me ish-bashkëshortin e saj për të mbështetur vajzën e tyre Emme, 11 vjeç, gjatë një gare vrapi.

Por, Marc nuk ishte vetëm, me të ishte dhe e dashura e tij e re.

JLO i është bashkuar gjithashtu më pas partneri i saj, Alex Rodriguez, me të cilin u fotografua edhe duke mbajtur duart.