Horoskopi Sipas astrologëve, këto janë shenjat më artistike të zodiakut

Sipas astrologëve, këto janë shenjat më artistike të zodiakut

Disa njerëz janë thjesht pak më artistikë se të tjerët. Këto shenja janë gjithmonë të gatshme për diçka, qoftë kjo pikturë, dekorim apo shkrim i muzikës. Lexoni për të zbuluar shenjat më artistike të zodiakut.

Binjakët

Binjakët njihen për kreativitetin e tyre. Astrologu dhe lexuesi i tarotit Inbaal Honigman e përshkruan këtë shenjë të zgjuar si “për të mësuar shpejt teknikat, për të mësuar një instrument, për të mësuar përmendësh rreshta ose për të rrjedhur me ide të reja”. Meqenëse Binjakët shpesh janë të mirë me fjalët, ata janë kompozitorë të mëdhenj, duke përfshirë Paul McCartney dhe Prince. “Binjakët mund të gjejnë shprehje përmes artit për të qenë një mënyrë e bukur për të shfrytëzuar talentet e tyre krijuese”, thotë Honigman.

Peshqit

Peshqve u pëlqen të jenë krijues, qoftë me dizajnin e shtëpisë, fotografinë apo pikturën. Honigman thotë se kjo është për shkak se “Peshqit nuk janë kurrë plotësisht në këtë fushë dhe për këtë arsye kanë akses në inovacione, ide dhe rrjedha krijuese si asnjë shenjë tjetër”. Ata shpesh kërkojnë frymëzim dhe shprehen në muzikë, art, dizajn ose më shumë. Honigman paralajmëron se “sfida është të zbresësh magjinë në Tokë”. Michelangelo dhe Albert Einstein janë dy shembuj të kësaj shenje shprehëse.

Ujori

Ujorët janë zakonisht shkencëtarë, por disa mund të jenë mjaft krijues pasi e shohin botën në një këndvështrim tjetër. Honigman thotë se mënyra e tyre hulumtuese për të parë gjërat mund të çojë në shprehje “në sferat e artit të të gjitha llojeve”. Megjithatë, mos prisni bojë të thjeshtë me numra nga kjo shenjë. Honigman shpjegon se ata dëshirojnë “forma arti më avangarde” dhe nuk përdorin “metoda ose mediume tipike”. Nëse një Ujor ndjek artin, ata mund të përdorin sende shtëpiake apo edhe zgjidhje shkencore për të bërë diçka më interesante sesa të bukur.

Akrepi

Honigman thotë se kjo shenjë intensive dhe e thellë është në gjendje të shprehë veten “në forma tradicionale dhe jotradicionale, duke përfshirë artin në fushën e tyre të zgjedhur”. Por kjo nuk do të thotë gjithmonë art aktual: Akrepat mund të jenë inxhinierë, mekanikë ose mjekë të suksesshëm që lulëzojnë në fushat e tyre për shkak të shpikësisë së tyre. Honigman tregon Pablo Picasso dhe Bill Gates si shembuj të kësaj shenje shumëplanëshe.

Luani

Luanët janë natyrshëm dramatikë dhe gjithmonë kërkojnë një mënyrë për të shprehur veten. Ndjekja e pasioneve të tyre krijuese është në fakt një mënyrë e rëndësishme që ata të ndihen të lumtur, të shëndetshëm dhe të plotë,” na thotë Honigman. Madonna është një Luan i famshëm që lulëzon kur të gjithë sytë janë tek ajo.

Virgjëresha

Virgjëreshat duken mjaft serioze dhe analitike, por u pëlqen të shprehen në mënyra të reja. Honigman i përshkruan Virgjëreshat si “dashamirës të zellshëm të artit dhe bukurisë, të cilët e vlerësojnë bazën e tyre në projekte krijuese dhe përpjekje artistike”. Virgjëreshat shpesh bëhen muzikantë, shkrimtarë, arkitektë, stilistë, producentë dhe më shumë. Ata pëlqejnë veçanërisht të përziejnë origjinalitetin e tyre me aftësinë e tyre për të planifikuar, duke i bërë ata drejtues të përsosur grupi dhe regjisorë filmash. Beyoncé është një Virgjëreshë e famshme që bashkon vizionin e saj me aftësitë e saj të planifikimit.