16/10/2021
Tags Horoskopi

Tag: Horoskopi

Horoskopi, e martë 17 nëntor 2020

Dashi E marta do të jetë një ditë shumë premtuese. Ju do të keni mendim kritik dhe veçanërisht një dëshirë për t’u rikthyer në lojë....

Horoskopi, e hënë 16 nëntor 2020

Dashi Sot Hëna është e favorshme dhe prandaj nëse jetoni një krizë të rëndësishme përpiquni ta zgjidhni. Në frontin e biznesit, jini diplomatik: kjo është...

Horoskopi, e diel 15 nëntor 2020

Dashi Sot duhet të pushoni dhe të rikarikoni bateritë. Java e ardhshme do të jetë shumë e rëndësishme dhe plot lajme. Mundohuni të arrini atje...

Horoskopi, e premte 13 nëntor 2020

Dashi Ju jeni shumë i stresuar nga puna dhe duhet të jeni shumë më paqësor. Njerëzit që ju keni larguar në të kaluarën bëhen përsëri...

Horoskopi, e mërkurë 11 nëntor 2020

Dashi Nervozizmi që përshkon personalitetin tuaj duhet të kontrollohet siç duhet, përndryshe mund të ndikojë në profesionin tuaj, si dhe në jetën tuaj private. Nuk...

Horoskopi, e martë 10 nëntor 2020

Dashi Ju jeni gjithmonë shumë të drejtpërdrejtë dhe të vendosur. Por ndonjëherë impulsiviteti juaj mund të jetë një problem. Rrezikoni të jeni shumë pak reflektues,...

Horoskopi, e shtunë 7 nëntor 2020

Dashi Përmirësime të vogla në dashuri gjatë dy ditëve të fundit. Në frontin e punës, ju jeni shumë i trazuar, diçka do të duhet të...

Horoskopi, e shtunë 7 nëntor 2020

Dashi Përmirësime të vogla në dashuri gjatë dy ditëve të fundit. Në frontin e punës, ju jeni shumë i trazuar, diçka do të duhet të...

Horoskopi, e hënë 2 nëntor 2020

Dashi Mund të keni disa probleme në dashuri. Në punë, keni qenë të sinqertë dhe keni thënë gjithçka që keni menduar, por ju e dini...

Horoskopi, e diel 1 nëntor 2020

Dashi Do të duhet t’i përkushtoheni marrëdhënies tuaj në çift, sepse javët e fundit problemet rreth punës dhe të parave ju kanë larguar paksa nga...