13/07/2020
Tags Roberto Carlos

Tag: Roberto Carlos

Roberto Carlos: Prej birrave dhe verës u shkarkuan dy trajnerë të...

"Galacticos”. Një ekip që mbase, veçanërisht në nivelin Europian, nuk fitoi aq sa mundej. Por, ai Real Madrid ka mbetur në imagjinatën kolektive futbollistike....