Kryesore Inaugurimi i “Air Albania Stadium”/ Rama: E kam pritur këtë moment prej...

Inaugurimi i “Air Albania Stadium”/ Rama: E kam pritur këtë moment prej shumë vitesh

Kryeministri Edi Rama në fjalën e tij në inagurimin e stadiumit e ri të Kombëtares së Shqipërisë, “Air Albania Stadium” tha se e ka pritur këtë moment prej vitesh.

“E kam pritur këtë moment prej shumë vitesh, e kam ëndërruar shumë gjatë. E gjithë kjo nuk do ishte e mundur pa disa të tjerë.

Ne kemi bërë më shumë se një stadium fantastik. Stadiumi është ndërtuar për futbollin, krijon jetë sociale dhe punësim.

Stadiumi u përket sportistëve, turistëve, monument i hartës turistiketë Tiranës. Koha do të flasë vetë për stadiumin, nuk dua ta zgjas më tej”, tha Rama.