Extra Zbulohet sa janë paguar aktorët e “Game of Thrones”

Zbulohet sa janë paguar aktorët e “Game of Thrones”

“Game of Thrones” është në hapat e fundit drejt finishit dhe ka ndryshuar shumë që nga debutimi në vitin 2011.

Aktorët, shumë prej të cilëve ende të mitur në fillime, janë rritur bashkë me serialin. Dhe ashtu sikurse janë shprehur vetë protagonistët, askush nuk e priste një sukses të tillë.

Që prej momentit që seriali filloi të korrë suksese, janë rritur ndjeshëm edhe financat, por edhe pagat e aktorëve, që kanë kapur majat në episodin e fundit.

Më poshtë po ju sjellim pagat e aktorëve të “Game of Thrones”, për çdo episod të serialit, që është në sezonin e tetë dhe final.

175.000 dollarë për episod
175.000 dollarë për episod
500.000 dollarë për episod
500.000 dollarë për episod
500.000 dollarë për episod
500.000 dollarë për episod
175.000 dollarë për episod
500.000 dollarë për episod